Just Wonder - Reclamebureau

Website ontwerp

Je bent op zoek naar gelijk wat. Gaande van een weekendje weg tot een nieuwe zitmaaier.

Welk soort medium zal je als eerste gebruiken om er meer te weten over te komen? “Google is your friend” is niet voor niets een bekende phrase geworden. Steeds vaker zoeken mensen online naar informatie.

Website & huisstijl realisatie voor Pura Passione door Just Wonder (meer info)

Samen laten wij jouw bedrijf groeien.

Het belang van een goede website wordt regelmatig onderschat door vele ondernemers. Een professionele website geeft een betrouwbaar & stabiel karakter aan je bedrijf, waardoor potentiële klanten sneller contact met je zullen zoeken. Daarnaast kan het bijzonder nuttig zijn voor jouw klanten. Denk maar aan het vinden van je adres, je telefoonnummer,…

Just Wonder is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites die een spiegelbeeld zijn van het imago van de zaak, met het oog naar de zoekmachines, ook wel SEO genoemd. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken hebben onze websites een zeer snelle laadtijd en zijn ze geoptimaliseerd voor elk apparaat.

Hoe komt een website tot stand bij Just Wonder? Op deze pagina leggen we het je uit.

Websites waar we toch wel fier op zijn

Just Wonder regelt alles van A tot Z

Wij regelen jouw domeinnaam & hosting
We melden je website aan bij Google
Professionele afbeeldingen
Bezoekersaantallen elke maand in je mailbox
Eenvoudig zelf aan te passen
24/7 support
Google Maps integratie
Prachtig design
Zoekmachine opitimalisatie

Een website laten maken

Het laten maken van een website of webshop gebeurt in verschillende fases. In de eerste fase is het belangrijk om goed te weten waarvoor je jouw website wilt gebruiken.

Een informatieve website

Wordt je website eerder informatief voor bijvoorbeeld het weergeven van de adresgegevens van jouw firma? Dan gaan we we er alles aan doen om jouw website bezoeker meteen de juiste informatie te tonen. En dit op een visueel aantrekkelijke manier.

De ervaring leert ons dat een minimalistische look & feel het beste werkt voor dit type websites. Minimalistisch mag zeker niet saai worden. Onze designers zijn verlekkerd op het vinden van de juiste balans tussen de juiste kleuren en duidelijke lettertypes. Met uiteindelijk 1 einddoel in het vizier: jouw bezoeker op een creatieve & duidelijke manier informeren.

Een website met directe verkoop als doel

Heb je fysieke artikelen die je graag online zou verkopen?

Dan is een online webshop de ideale keuze. Bij een webshop worden jouw producten in de kijker geplaatst. Door producten overzichtelijk in categorieën onder te verdelen krijgt de klant interesse om door te klikken naar de betreffende productpagina.

Eens gearriveerd op de productpagina is het belangrijk om het product van alle cruciale info info te voorzien zoals prijs, levertijd, eventuele verzendkosten, afmetingen, beschrijving,...

Nog belangrijker zijn afbeeldingen. Hoe ziet een rugzak er aan de binnenkant uit? Of hoe ziet een stoel er aan de achterkant uit? Door meer afbeeldingen te gebruiken heeft jouw klant een beter beeld van het artikel. Bovendien verkleint de kans dat het artikel achteraf wordt teruggestuurd.

Gevonden worden in Google

In 2021 is het belangrijk dat jouw website of webshop opgemerkt wordt tussen de vele andere sites van de concurrentie. Niet enkel door jouw bezoekers maar ook door zoekmachines zoals Google. Door Google My Business te gebruiken zal jouw bedrijf in jouw lokale omtrek in de zoekresultaten stijgen. Om nationaal te scoren in Google dien je de pijlen eerder te richten op het gebruik van relevante woorden die te maken hebben met de kernactiviteit van jouw bedrijf.

Makkelijk beheersysteem

De meeste van onze websites zijn eenvoudig zelf aan te passen door middel van een CMS-systeem (Content Management System). Met dit systeem kan je heel makkelijk teksten of afbeeldingen op jouw website toevoegen of aanpassen. We hebben ervaring met CMS-systemen als Drupal, Wordpress & Magento.

Drupal Wordpress Magento

Het is ook mogelijk om geen CMS-systeem te gebruiken. Deze keuze wordt meestal genomen wanneer de website niet meer dan 3 keer per jaar dient gewijzigd te worden. Een voordeel hiervan is dat de ontwikkelingskost van de website lager zal liggen dan bij een CMS-website.

Laten we samen iets moois maken!

Neem contact met ons op zodat we je een offerte kunnen bezorgen.