Just Wonder - Reclamebureau

Logo ontwerp

Een logo zorgt voor herkenbaarheid en geeft een bepaalde uitstraling aan je bedrijf. Een krachtig logo is daarom van onschatbare waarde voor je zaak.

Een goed logo

Wat maakt een logo nu een goed logo?

Een goed logo is onderscheidend & eenvoudig. Eenvoudige logo’s worden vaak makkelijk herkend, ook van op lange kijkafstand of in een snelle kijk-flits. Bovendien is een goed logo flexibel. Vandaag wordt het logo enkel op naamkaartjes gebruikt, maar wat als het logo morgen op een bedrijfsvoertuig dient te komen? Het is belangrijk om het logo zo flexibel mogelijk te maken om voorbereid te zijn op de toekomst.

Pura Passione - Mijn Italiaanse Passie
Logo realisatie voor Pura Passione door Just Wonder (meer info)

Of het nu een abstract, speels, luxueus of eenvoudig logo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen voor de juiste uitstraling die jouw bedrijf verdient!

Logo's waar we toch wel fier op zijn

Logo ontwerp voor restaurant of traiteur
Ontwerp logo met veel kleuren - All Colors Media
Italiaans logo ontwerp - Stella

Een logo laten maken

Het laten maken van een logo is een heel proces. In een verkennend gesprek gaan we na wie jouw doelgroep is, wat je precies wilt bereiken & of je zelf al enkele leuke ideeën hebt. We vinden het uiterst belangrijk om exact te weten wat jouw wensen zijn. Bijvoorbeeld een bepaalde stijl, kleur of lettertypes.

Ideeschetsen

Na dit gesprek gaan onze ontwerpers aan de slag met potlood en papier. Het tekenen van ideeschetsen blijft de efficiëntste manier om originele ideeën op papier te krijgen. Zodra de eerste ideeën op papier staan worden er enkele concrete logo voorstellen uitgewerkt.

Samen weten we zoveel meer

Deze eerste voorstellen worden voorgelegd aan een selectief testpubliek. Op die manier krijgen we een goed beeld van wat werkt en wat niet werkt.

De logo’s die het beste werden bevonden bij ons testpubliek worden aan jou voorgelegd. In deze fase zijn we heel erg benieuwd naar jouw reactie. Wens je het logo hier en daar wat bij te sturen? Geen probleem!

Finetuning

Van zodra het logo volledig naar jouw wens is gaan we over naar het verfijningsproces. Is het logo ook duidelijk als het klein wordt afgebeeld? Wat als het logo op een donkere achtergrond gebruikt wordt? Voor elk specifiek mogelijk scenario maken we een logo variant.

Overhandiging van het logo

Ten slotte maken we een compleet logo-pakket voor jou klaar. In dit pakket zit het logo in vector & pixels. Vector bestanden worden gebruikt wanneer jouw logo op groot formaat dient geprint te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spandoeken, bestelwagens, raamstickers,... Pixelbestanden worden dan weer gebruikt voor alle digitale toepassingen. Voorbeelden zijn: website, tv-schermen, nieuwsbrieven, online advertenties,...

Laten we samen iets moois maken!

Neem contact met ons op zodat we je een offerte kunnen bezorgen.