Wat we doen

Op zoek naar een visueel sterke website, een herkenbaar logo of een frisse, professionele voice-over stem?
Wij zetten met veel “goesting’ onze schouders onder jouw project.

Logo ontwerp

Een logo is onmisbaar voor je imago als bedrijf, artiest of freelancer. Het draagt bij tot herkenning door klanten waaruit potentiële leads kunnen ontstaan. Met behulp van jouw verhaal en onze expertise tillen we je concept naar het volgende niveau. Of het nu een abstract, speels, luxueus of eenvoudig logo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen voor de juiste uitstraling die jouw onderneming verdient!

Logo ontwerp

Web ontwerp

Gepassioneerd in webdesign streven we telkens naar een stijlvolle website die niet alleen gebruiksvriendelijk is maar je ook helpt je doelen te bereiken. Elk design wordt responsive ontworpen. Op die manier zal je boodschap op elk schermformaat (smartphone, tablet of computer) mooi weergegeven worden.

Web ontwerp

Web ontwikkeling

De ontwikkeling van een website gebeurt in verschillende fases. Na het grafische aspect (webdesign) komt de technische ontwikkeling (webdevelopment). Wil je een website laten ontwikkelen op basis van een bestaand design? Wij zorgen voor de technische ontwikkeling! Al dan niet met een CMS-systeem waarmee je de website makkelijk zelf wijzigt.

Web ontwikkeling

Voice-Over

We stellen je graag voor aan Jens De Wilde, onze vaste voice-over met de juiste tone of voice voor gelijk welke toepassing: commercials, documentaires, instructievideo's, social media filmpjes,... Je ontvangt de opnames digitaal in het formaat naar keuze, indien gewenst supersnel.

Voice-Over

Zin in een babbel over jouw nieuw project?

Laten we samen iets moois maken!

Contacteer ons