Just Wonder - Reclamebureau

Zelf je website maken of laten maken?

8 november 2017 om 19:21

Tegenwoordig bestaan er heel wat online platforms waarmee je in een handomdraai je eigen website bouwt. We leggen graag uit hoe deze systemen precies werken en wat voor jou zoal de voor- en nadelen kunnen zijn.

Je website zelf maken Je website laten maken
Door Een online technologie Een ervaren webbureau
Het ontwerp Geen uniek ontwerp Uniek ontwerp
Persoonlijke ondersteuning
Inhoud zelf aanpassen
Advies i.v.m. structuur & indeling
Koppeling met sociale media
Zoekmachine optimalisatie
Aantal pagina’s Onbeperkt Onbeperkt

Het ontwerp

Via een online technologie

Je dient te kiezen uit vooraf gemaakte thema’s. De kans is groot dat hetzelfde thema reeds op een andere website gebruikt wordt. Het ontwerp van jouw website is meestal een kopie van een andere website.

Door een webbureau

Elk bedrijf is anders. Door je website te laten ontwerpen door een webbureau kan je het ontwerp laten afstemmen op de huisstijl van je onderneming. Dit zorgt ervoor dat jouw logo, foto’s en lettertypes perfect zijn afgestemd op de stijl van jouw andere communicatiekanalen.

Persoonlijke ondersteuning

Via een online technologie

Er is meestal geen rechtstreeks telefoonnummer waar je naar kunt bellen in verband met vragen met betrekking tot het bouwen van jouw website. Vaak dien je het antwoord op je vraag zelf terug te vinden tussen de “Veelgestelde vragen”.

veelgestelde vragen

Door een webbureau

Een webbureau biedt jou rechtstreekse ondersteuning aan. Dit face-to-face, telefonisch of via e-mail. Probeer je zelf de inhoud van je website aan te passen en zit je toch wat vast? Indien gewenst kan het webbureau de handeling even demonstreren zodat je terug op weg bent.

De inhoud zelf aanpassen

Via een online technologie

Je kan zelf op eenvoudige manier je website voorzien van tekst en afbeeldingen.

Door een webbureau

Tegenwoordig wordt elke website die ontworpen wordt door een webbouwer voorzien van een CMS-systeem. Op deze pagina leggen we alles uit over wat zo’n systeem precies is. Kort gezegd komt het erop neer dat je de inhoud van jouw website op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier zelf kunt wijzigen.

Advies i.v.m. structuur & indeling

Via een online technologie

Je dient zelf goed na te denken over de structuur van jouw website. Welke elementen zet je waar? Waar leg je de focus op? Is bepaalde informatie makkelijk terug te vinden?

Door een webbureau

Jouw inhoud wordt eerst geanalyseerd. Na deze analyse wordt je inhoud gestructureerd en gegroepeerd. Het einddoel is een gebruiksvriendelijke site, zodat jouw bezoeker snel & efficiënt vindt waar hij naar op zoek is.

Wat is de prijs om een website te laten maken?

Just Wonder is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van complete websites. Elke website is uniek. Daarom is een kennismakingsgesprek noodzakelijk. Op die manier kunnen we een persoonlijke offerte aanbieden, op maat van jouw wensen.

Laten we samen iets moois maken!

Neem contact met ons op zodat we je een offerte kunnen bezorgen.